1

Onderwerp: basterdsuiker i.p.v. kristalsuiker

Ik wil graag koekjes gaan bakken met een stokje erin. Kan ik de suiker in het recept van Peggy Porschen ook vervangen door basterdsuiker of zeg ik nu hele rare dingen??

2

Re: basterdsuiker i.p.v. kristalsuiker

Nee hoor, helemaal niet raar. Ik gebruik vaak net wat ik in huis heb en dat gaat gewoon goed hoor.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: basterdsuiker i.p.v. kristalsuiker

Mijn ervaring is dat basterdsuiker voor zachtere koekjes zorgt. Ik bak alleen nog maar met kristalsuiker. Zeker voor koeklollies zou ik kristalsuiker gebruiken.

4

Re: basterdsuiker i.p.v. kristalsuiker

Ik bak eiegnlijk het meest met witte bastardsuiker :P . Alleen heb je dan niet het geknisper van suiker :/

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.