Onderwerp: basterdsuiker i.p.v. kristalsuiker
Ik wil graag koekjes gaan bakken met een stokje erin. Kan ik de suiker in het recept van Peggy Porschen ook vervangen door basterdsuiker of zeg ik nu hele rare dingen??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » basterdsuiker i.p.v. kristalsuiker
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil graag koekjes gaan bakken met een stokje erin. Kan ik de suiker in het recept van Peggy Porschen ook vervangen door basterdsuiker of zeg ik nu hele rare dingen??
Nee hoor, helemaal niet raar. Ik gebruik vaak net wat ik in huis heb en dat gaat gewoon goed hoor.
Mijn ervaring is dat basterdsuiker voor zachtere koekjes zorgt. Ik bak alleen nog maar met kristalsuiker. Zeker voor koeklollies zou ik kristalsuiker gebruiken.
Ik bak eiegnlijk het meest met witte bastardsuiker . Alleen heb je dan niet het geknisper van suiker
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » basterdsuiker i.p.v. kristalsuiker
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.