Onderwerp: mini monchou taartjes
Op zich niet heel spannend, wel erg lekker!
Omdat ikzelf de bodem van de taart nooit zo lekker vindt zoals ik die wel eens gegeten heb( die is van gesmolten boter met verkruimelde biscuitjes waarvan de stukken steeds groter worden ) heb ik dit een beetje bij elkaar verzonnen:
Chocolate chip cookies mix van homemade maken ( precies zoals op de verpakking) je kan hiervan 12 bodempjes maken in een cc pan.
Ook de zijkanten bedekken met het deeg.
15 min op 180 graden en dan goed af laten koelen in de vorm.
Als ze goed afgekoelt zijn kan je ze uit de vorm halen.
Monchou ( 1 pakje) 1 op 1 mixen met suiker en dan 120 ml geklopte -ongesuikerde- slagroom erbij.
Dit alles door elkaar scheppen en in de bakjes doen met een schepje kersenvlaaivulling erop.
Ik maak ze vaak voor mn workshops, lekker makkelijk en toch heel feestelijk!