Onderwerp: Merveilleux
Iedereen kent die kleine 'merveilleux'tjes' wel..
maar kan iemand me zeggen of het juist is dat dit eigenlyk enkel meringue, en soort slagroom en chocoladeschilfers is??
of is dit gebakje uit andere dingen gemaakt?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Merveilleux
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Iedereen kent die kleine 'merveilleux'tjes' wel..
maar kan iemand me zeggen of het juist is dat dit eigenlyk enkel meringue, en soort slagroom en chocoladeschilfers is??
of is dit gebakje uit andere dingen gemaakt?
geen idee wat dat voor gebakjes dat zijn zien er wel lekker uit
maar zou het geen hazelnootschuim (progresgebak)zijn??
Via google gevonden:
http://www.hoemaakikeentaart.nl/Doc.aspx?docId=945
Merveilleux
Warm of koud beslag.Samenstelling:
kapselrondjes van 6 cm. Ø
hazelnotenpâtecrème met stukjes chocolade
noten-trempeerlikeur, chocolade krullen.Verwerking:
De kapselrondjes eenmaal doorsnijden, tremperen met notenlikeur. Tussen het kapsel een vulling spuiten van hazelnotenpâte crème. Het geheel maskeren met dezelfde crème, aanzetten met chocolade krullen en licht over stuiven met poedersuiker.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Merveilleux
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.