Onderwerp: Framboze vulling??
Framboze pudding vulling is dat lekker?
met een chocolade fondant eromheen?
groetjes
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Framboze vulling??
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Framboze pudding vulling is dat lekker?
met een chocolade fondant eromheen?
groetjes
Lijkt me wel erg lekker,heb het nog nooit gehad
ja maar frambozen bavoroise is ook heel lekker ik heb hm is online besteld hmmmm wet niet meer waar,,,
ja maar frambozen bavoroise is ook heel lekker ik heb hm is online besteld hmmmm wet niet meer waar,,,
je kan em ook zelf maken
Hier het recept:
Ingrediënten:
300 gr frambozen
75 gr witte basterd suiker
125 ml slagroom
100 ml volle yoghurt
Werkwijze:
Gelatine weken in koud water. Fruit pureren en suiker erdoor mengen. Slagroom lobbig kloppen. Gelatine oplossen in 3 eetlepels heet water. Yoghurt erdoor scheppen. Slagroom erdoor spatelen. Minimaal 3 uur in de koeling laten opstijven.
(Dit recept kan ook met bosvruchten of aardbeien.)
of uit mjam heb ik deze van de site geplukt en gemaakt
ik heb er een pakje diepvries frambozen door heen gedaan ... vond ik erg lekker met de zoeke bekleding het is wel fris zurig
origeel recept van Evelien Keijer
Benodigdheden
•10 blaadjes gelatine
•100 g water
•500 g volle kwark
•175 g witte basterdsuiker
•eventueel vers fruit of uit blik
•250 ml slagroom
Gelatine in koud water weken. Ondertussen 100 g water aan de kook brengen. Gelatine uitknijpen en al roerend in het warme water oplossen. Iets laten afkoelen.
Kwark, gelatinemengsel en suiker door elkaar roeren. Eventueel fruit naar wens toevoegen.
In andere kom slagroom stijfkloppen en door het afgekoelde kwarkmengsel scheppen. Vul de gewenste vorm en dan minimaal 3 uur laten opstijven in de koelkast.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Framboze vulling??
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.