1

Onderwerp: Framboze vulling??

Framboze pudding  vulling is dat lekker?
met een chocolade fondant eromheen?

groetjes :)

2

Re: Framboze vulling??

Lijkt me wel erg lekker,heb het nog nooit gehad

If life gives you lemons, make lemonade!

3

Re: Framboze vulling??

ja maar frambozen bavoroise is ook heel lekker ik heb hm is online besteld  hmmmm wet niet meer waar,,,

Re: Framboze vulling??

dore schreef:

ja maar frambozen bavoroise is ook heel lekker ik heb hm is online besteld  hmmmm wet niet meer waar,,,

je kan em ook zelf maken  :D
Hier het recept:

Ingrediënten:
300 gr frambozen
75 gr witte basterd suiker
125 ml slagroom
100 ml volle yoghurt

Werkwijze:
Gelatine weken in koud water. Fruit pureren en suiker erdoor mengen. Slagroom lobbig kloppen. Gelatine oplossen in 3 eetlepels heet water. Yoghurt erdoor scheppen. Slagroom erdoor spatelen. Minimaal 3 uur in de koeling laten opstijven.

(Dit recept kan ook met bosvruchten of aardbeien.)  :9

Smakelijk groetjes van Suus
http://suus-bakt-taart.blogspot.com/

5

Re: Framboze vulling??

of uit mjam heb ik deze van de site geplukt en gemaakt
     ik heb er een pakje diepvries frambozen door heen gedaan ... vond ik erg lekker met de zoeke bekleding het is wel fris zurig


origeel recept van Evelien Keijer

Benodigdheden

•10 blaadjes gelatine
•100 g water
•500 g volle kwark
•175 g witte basterdsuiker
•eventueel vers fruit of uit blik
•250 ml slagroom
Gelatine in koud water weken. Ondertussen 100 g water aan de kook brengen. Gelatine uitknijpen en al roerend in het warme water oplossen. Iets laten afkoelen.

Kwark, gelatinemengsel en suiker door elkaar roeren. Eventueel fruit naar wens toevoegen.

In andere kom slagroom stijfkloppen en door het afgekoelde kwarkmengsel scheppen. Vul de gewenste vorm en dan minimaal 3 uur laten opstijven in de koelkast.

alles kan koffiekan ,thee kan ,melkkan !!