Onderwerp: Help!!! witte chocolade smelten
Pff vandaag een poging gedaan om cakepops te maken.
Kost tien jaar van mijn leven, bruin gaat altijd goed!
geen probleem.
2 minuutjes in de magnetron en klaar is kees.
Maar wit is echt een crime...
Eerst callets gebruikt van de Jamin.
Eerst 1 minuutje, roeren en weer een minuutje.... maar toen was het al verbrand.
Opnieuw met nieuwe callets.. maar dan au bain marie.. die werd pasta dus ook weggegooid.
uiteindelijk 2 repen c1000 witte chocolade au bain marie maar ook dit gaat niet echt naar vloeibaar... ligt het aan het merk.. gaat het met verkade beter.. of is er een andere tip?
Ik word hier moedeloos van.
Ik heb gezorgd dat er geen water bij kwam dus dat is het ook niet.
Ik dacht candymelts.. is dat een betere oplossing?
Ik wil gewoon heel simpel witte cakepops.. that`s it....
Help!
Bianca
Bianca