Onderwerp: HELP: alternatief afsmeren boter (nutella,fluff?)
Hoi Allemaal,
Ik lust echt geen boter, bij de geur alleen al word ik misselijk!
Normaal smeer ik hem zelf een beetje af (alleen de kuiltjes en de naden) met slagroom met flink veel klopfix. Gelukkig heb ik nooit last gehad van zweterige fondant, behalve van het weekend (maar volgens mijn kwam dat doordat mijn taart was ingevroren. )
Binnenkort moet ik voor een goededoelenveiling 5 taarten maken. Maar nu durf ik het risico niet te nemen om met slagroom af te smeren i.v.m. kans op zweterig fondant/marsepein. Je weet maar nooit!
Nu zat ik zelf na te denken over alternatieven voor boter. Maar zijn het wel geschikte alternatieven qua smaak en geschiktheid voor onder het fondant? Wat denken jullie van:
* Fluff
* Nutella
* witte chocolade pasta
* speculoospasta
* AH Knetter gekke pasta vanille
Goeie alternatieven zijn natuurlijk meer dan welkom!