1

Onderwerp: frambozenmousse

http://www.deleukstetaarten.nl/recept/4 … zenmousse/

deze mousse kan dat met diepvriesframbozen?
en moet je die dan eerst laten ontdooien
het is mijn eerste taart , is dit een makkelijke vulling?

2

Re: frambozenmousse

ik zou zeggen: waarom niet? frambozen zijn frambozen, ingevroren of niet ;) ik zou ze wel laten ontdooien.

Piglet: "Pooh, how do you spell love?"
Pooh: "you don't spell it, you feel it."

3

Re: frambozenmousse

Ik werk vaak met diepvriesfruit buiten het seizoen. Je kunt ze gewoon gebruiken, wel laten ontdooien. Belangrijk is namelijk dat op het moment dat je de frambozen met de gelatine, de frambozen niet te koud moeten zijn anders gaat de gelatine klonteren.

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl

4

Re: frambozenmousse

Ik gebruik altijd de diepvriesframbozen van de AH, goed laten uitlekken na ontdooien en je krijgt er een heerlijke frambozenmousse van. Ik gebruik het liefst frambozenmousse als vulling, vind ik het lekkerst. Ik heb ook eens een recept van frambozenmousse gepost onder "ingezonden recepten" hier op het forum. Misschien een optie om te proberen?

Succes!

Groetjes Vanessa "Taart van mijn zus"
"Life is like a box of chocolates, you'll never know what you gonna get"

5

Re: frambozenmousse

even dit uppen
zou ik die frambozenmousse ook kunnen invriezen?