Onderwerp: frambozenmousse
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/4 … zenmousse/
deze mousse kan dat met diepvriesframbozen?
en moet je die dan eerst laten ontdooien
het is mijn eerste taart , is dit een makkelijke vulling?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » frambozenmousse
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/4 … zenmousse/
deze mousse kan dat met diepvriesframbozen?
en moet je die dan eerst laten ontdooien
het is mijn eerste taart , is dit een makkelijke vulling?
ik zou zeggen: waarom niet? frambozen zijn frambozen, ingevroren of niet ik zou ze wel laten ontdooien.
Ik werk vaak met diepvriesfruit buiten het seizoen. Je kunt ze gewoon gebruiken, wel laten ontdooien. Belangrijk is namelijk dat op het moment dat je de frambozen met de gelatine, de frambozen niet te koud moeten zijn anders gaat de gelatine klonteren.
Ik gebruik altijd de diepvriesframbozen van de AH, goed laten uitlekken na ontdooien en je krijgt er een heerlijke frambozenmousse van. Ik gebruik het liefst frambozenmousse als vulling, vind ik het lekkerst. Ik heb ook eens een recept van frambozenmousse gepost onder "ingezonden recepten" hier op het forum. Misschien een optie om te proberen?
Succes!
even dit uppen
zou ik die frambozenmousse ook kunnen invriezen?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » frambozenmousse
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.