Wat ik denk (ik ben geen expert!) is dat je de ganache te koud heb gegoten. Ik had namelijk hetzelfde bij mijn ganachetaart. Als je het te mengsel te koud hebt dan stolt het bijna en als je giet (terwijl je misschien nog een beetje hebt geroerd) dan roer je lucht in je mengsel en omdat het al wat visceuzer is dan blijven je bellen erin en heb je dus bellen op je taart.
Ik kan je zeggen dat ik ook baalde de vorige keer dat ik dat had. Ik wilde het ook te snel doen, maar volgens mij kun je beter een paar dunne lagen gieten, dan eentje die te dik is en waar je dus luchtbellen in hebt.
Bij mij was het echt een kwestie van verkeerde planning en alles moest snel snel en daarom had ik dus luchtbellen. Volgende keer giet ik dus minder koud uit en herhaal ik het gewoon een paar keer.
Misschien heeft iemand anders nog tips, maar dit heb ik dus geconcludeerd uit mijn eigen ervaring, hopelijk dat jij er ook wat mee kunt.
Groetjes Angelina