Onderwerp: Tobleronevulling
Ik wil Tobleronevulling maken. De chocolade moet in de slagroom op laag vuur gesmolten worden, daar koelen en opkloppen. Mijn vraag is, als ik het koelt stolt de choco toch? Hoe klop ik hem dan luchtig?!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Tobleronevulling
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil Tobleronevulling maken. De chocolade moet in de slagroom op laag vuur gesmolten worden, daar koelen en opkloppen. Mijn vraag is, als ik het koelt stolt de choco toch? Hoe klop ik hem dan luchtig?!
Ik heb de tobleronevulling drie weken geleden gemaakt.
Door toevoeging van de room stolt het niet zoals chocolade alleen dat doet. Als de vulling is afgekoeld kun je hem met de mixer opkloppen. Ik heb het zo gedaan en dat werkte goed. Hopelijk heb je hier iets aan.
Succes
Ik hoop dat je dit nog lees. Ik wil nl. aan de slag Moet het na smelten in de koelkast, of laat je het afkoelen op kamertemp? Bedankt voor je reactie!
Koelkast
Ok. Thx! Ben benieuwd!
En is het gelukt.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Tobleronevulling
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.