1

Onderwerp: Tobleronevulling

Ik wil Tobleronevulling maken. De chocolade moet in de slagroom op laag vuur gesmolten worden, daar koelen en opkloppen. Mijn vraag is, als ik het koelt stolt de choco toch? Hoe klop ik hem dan luchtig?!

2

Re: Tobleronevulling

Ik heb de tobleronevulling drie weken geleden gemaakt.
Door toevoeging van de room stolt het niet zoals chocolade alleen  dat doet. Als de vulling is afgekoeld kun je hem met de mixer opkloppen. Ik heb het zo gedaan en dat werkte goed. Hopelijk heb je hier iets aan.
Succes

groetjes van Nathaly

3

Re: Tobleronevulling

Ik hoop dat je dit nog lees. Ik wil nl. aan de slag :) Moet het na smelten in de koelkast, of laat je het afkoelen op kamertemp? Bedankt voor je reactie!

4

Re: Tobleronevulling

Koelkast

5

Re: Tobleronevulling

Ok. Thx! Ben benieuwd!

6

Re: Tobleronevulling

En is het gelukt.

groetjes van Nathaly