Onderwerp: Help! Advies over opleiding patisserie
Hallo
Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Rianne 25 jaar en ben al een tijd opzoek naar een opleiding patisserie.
Nou zie ik vooral dat het een uitbreiding is na de banketbakker kant.
Als je dus in aanmerking wilt komen voor de opleiding heb je een aantal jaar vooropleiding nodig als banketbakker. Dat heb ik dus niet en ben opzoek naar een opleiding waar mee ik aan de slag kan gaan zonder vooropleiding. B.v volwassenen onderwijs of een interne opleiding.
nou heb ik wel wat gevonden:culinaircentrumbeverwijk of Smink culinair waar geen vooropleiding nodig is maar nou twijfel ik of dat wel genoeg is. Het is me niet helemaal duidelijk of ik na deze opleiding wel echt aan de slag kan in een patesserie of b,v een hotel
Heb ook de forums doorgespit maar kom er niet uit.
Heeft iemand ervaring met Zadkine in Rotterdam kan ik daar beginnen zonder vooropleiding in die kant?
pfff hoop dat iemand mij kan helpen want zou zo graag hier mee willen beginnen en er mijn werk van willen maken
Hoop dat iemand mij kan helpen
Super bedankt!
Rianne