Onderwerp: Dulce du leche?
Is dat lekker? Beetje lastig te beantwoorden natuurlijk, maar hoe dik wordt het? En is de smaak te vergelijken met caramel gemaakt van gecondenseerde melk (met een heleboel suiker )
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Dulce du leche?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Is dat lekker? Beetje lastig te beantwoorden natuurlijk, maar hoe dik wordt het? En is de smaak te vergelijken met caramel gemaakt van gecondenseerde melk (met een heleboel suiker )
Ja!! Dulce de leche is hetzelfde als wat je krijgt wanneer je zo'n blikje gecondenseerde melk anderhalf uur in een pan met koken water laat carameliseren!!
Persoonlijk vind ik het errug mnjammie, veel lekkerder dan bebogeen...(die ik wel weer lekker vind gemengd met botercreme ; maar dulce de leche,de echte kant en klaar of zelf gemaakte wint 't!)
Is dat lekker? Beetje lastig te beantwoorden natuurlijk, maar hoe dik wordt het? En is de smaak te vergelijken met caramel gemaakt van gecondenseerde melk (met een heleboel suiker
)
Dat is precies wat het is. En als je er van houdt is het heerlijk!!!! Ik heb nu weer 3 blikjes staan pruttelen. Maar ik laat ze 3 uur koken, want dan wordt de caramelsmaak sterker. En dan is het idd behoorlijk stevig. Als het moeilijk te smeren is kan je het even verwarmen in de magnetron. Als je het korter kookt is het makkelijker smeerbaar (Maar persoonlijk vind ik het dan ook minder lekker)
Bedankt voor de antwoorden, ga het tussen de chocolade taart van mams smeren
Het is heerlijk alleen ik koop het kant en klaar in een blikje bij ellen Heb geen geduld om zelf te pruttelen
Ik ook niet . Koop het bij de Emte kant-en-klaar.....
Hoef je toch geen geduld voor te hebben? Ik heb vanochtend een pan op gezet met water en 3 blikjes. (10 seconden) Heb 3 uur later het vuur uitgedraaid (1 seconde) Heb in de loop van de middag de blikjes uit de pan gepakt, afgedroogd, de pan leeg gekieperd en de blikjes in de kast gezet. (40 seconden) Al met al dus geen minuut werk.
Okay heb een blikje zo'n twee uur laten koken, weet het niet precies, maar was er klaar mee en nu staat het af te koelen in koud water.... wanneer kan ik het nu veilig openen? Ben erg benieuwd naar de inhoud namelijk
Jemig de pemig wat is dit lekker zeg, dit is niet goed om in de koelkast te hebben staan
..... ehhh...... had niemand je daarvoor gewaarschuwd dan?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Dulce du leche?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.