Onderwerp: tips??
Ik mag voor donderdag 2 taarten gaan maken maar nu schiet de stress toch wel een beetje in mijn lijf.....
Het is voor het eerst dat ik er 2 op 1 dag ga maken dus vind het reuze spannend. Het zijn ook gelijk 2 van 25 cm.
Ik heb als vulling aangevette slagroom en lemoncurd voor de ene en de andere wordt monchouvulling met kersenvlaaivulling met chocolade biscuit. Nu is mijn chocolade biscuit niet zo hoog als ik gewend ben met mijn normale biscuit kan dat kloppen of heb ik wat verkeerds gedaan? En wanneer kan ik de vullingen het beste maken? Gewoon woensdag dan ga ik ze ook vullen en bekleden. De kapsels liggen in de vriezer. Ik moet wel werken morgen vandaar dat ik wat ik zou kunnen doen graag vantevoren zou willen doen want ik weet niet hoe lang ik er mee bezig ben.
Zoals jullie kunnen lezen begint de stresseritisch hier aardig binnen te komen.....
De botercrememix ga ik wel vanavond vast maken dan scheelt dat mij iniedergeval maar mocht iemand een handige tip hebben hoor ik het heeeeeeeeeeeeel erg graag.
www.taartenvanstefanie.webklik.nl of www.mijnalbum.nl/Album=YFZPPB68