1

Onderwerp: dikke vaste slagroom

Ik zag in de receptenlijst een recept staan van aangevette slagroom,met mascarpone,maar krijg je slagroom ook zonder mascarpone dik genoeg om lang stijf te blijven.Laatst had ik een taart gevuld met o.a. slagroom,dikker gemaakt met zo'n zakje klopfix,maar ik vond hem heel snel weer inzakken.Klopt dat?

Groetjes van Corry
http://taartenvancorry.nl/

2

Re: dikke vaste slagroom

Hoi hoi,

Ik doe meestal 1 beker( 250 ml) slagroom en dan 2a 3 zakjes
klopfix.
En bij mij zakt het niet in
Succes

3

Re: dikke vaste slagroom

Ik gebruik de slagroom van Hollandia, daar een zakje klopfix bij en dat gaat echt goed, slagroom loopt niet terug. Weet alleen niet of dit merk ook gewoon in de supermarkt verkrijgbaar is, haal het altijd bij de Sligro.

4

Re: dikke vaste slagroom

Sigrid1973 schreef:

Hoi hoi,

Ik doe meestal 1 beker( 250 ml) slagroom en dan 2a 3 zakjes
klopfix.
En bij mij zakt het niet in
Succes

Ik had er maar 1 zakje ingedaan,dus waarschijnlijk zal dat het dan zijn.

Groetjes van Corry
http://taartenvancorry.nl/

5

Re: dikke vaste slagroom

el schreef:

Ik gebruik de slagroom van Hollandia, daar een zakje klopfix bij en dat gaat echt goed, slagroom loopt niet terug. Weet alleen niet of dit merk ook gewoon in de supermarkt verkrijgbaar is, haal het altijd bij de Sligro.

Dat merk ken ik niet,maar ik zit te wachtten op mijn sligropas dus wellicht dat ik die binnenkort wel koop  :thumb:

Groetjes van Corry
http://taartenvancorry.nl/

6

Re: dikke vaste slagroom

De Hollandia slagroom hoeft eigenlijk geen Klopfix te hebben. Die blijft prachtig stevig van zichzelf.