Onderwerp: boltaartje afsmeren met slagroom??
zag bij de teleac cursus dat ze een boltaartje afsmeerde met slagroom maar dit gaat toch door je fondant heen?????????? ik doe nu alles met bc maar met slagroom lijkt me lekkerder helllup
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » boltaartje afsmeren met slagroom??
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
zag bij de teleac cursus dat ze een boltaartje afsmeerde met slagroom maar dit gaat toch door je fondant heen?????????? ik doe nu alles met bc maar met slagroom lijkt me lekkerder helllup
Petra Achtien gebruikt Pati Krem, waar je wél mee schijnt te kunnen afsmeren (maar zelf geen ervaring mee, hoor). Helaas doen ze voorkomen alsof het gewone slagroom is, wat Petra gebruikt en daar smelt je fondant dus wél van.
Het is mij eerlijk gezegd ook een raadsel waarom ze zeggen dat je gewone slagroom ervoor kan gebruiken . Maar goed, daar is indertijd al meer over gezegd hier op het forum.
bedankt dat scheelt weer veel ellende en gemopper hahaahhahahahaha
Ze doen er ook cm's dikke fondant op.. dus tegen de tijd dat het daar doorheen gesmolten is
Ze gebruikt geen fondant, maar marsepein...
Marsepein smelt ook van slagroom vooral als je je taart in de koelkast bewaart
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » boltaartje afsmeren met slagroom??
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.