1

Onderwerp: boltaartje afsmeren met slagroom??

zag bij de teleac cursus dat ze een boltaartje afsmeerde met slagroom maar dit gaat toch door je fondant heen?????????? ik doe nu alles met bc maar met slagroom lijkt me lekkerder helllup :s

2 Laatst bewerkt door e.b.m. (08-02-2011 19:47)

Re: boltaartje afsmeren met slagroom??

Petra Achtien gebruikt Pati Krem, waar je wél mee schijnt te kunnen afsmeren (maar zelf geen ervaring mee, hoor). Helaas doen ze voorkomen alsof het gewone slagroom is, wat Petra gebruikt en daar smelt je fondant dus wél van.

Het is mij eerlijk gezegd ook een raadsel waarom ze zeggen dat je gewone slagroom ervoor kan gebruiken :s . Maar goed, daar is indertijd al meer over gezegd hier op het forum.

"Ik weet het zeker...........denk ik!"

3

Re: boltaartje afsmeren met slagroom??

bedankt :Y  :Y dat scheelt weer veel ellende  en gemopper hahaahhahahahaha

4

Re: boltaartje afsmeren met slagroom??

:lol:

"Ik weet het zeker...........denk ik!"

5

Re: boltaartje afsmeren met slagroom??

Ze doen er ook cm's dikke fondant op.. dus tegen de tijd dat het daar doorheen gesmolten is :D

.. Want taart kan altijd!!

6

Re: boltaartje afsmeren met slagroom??

Ze gebruikt geen fondant, maar marsepein...

happiness is a piece of cake!

7

Re: boltaartje afsmeren met slagroom??

Marsepein smelt ook van slagroom vooral als je je taart in de koelkast bewaart