Onderwerp: ben bezig maar hellup
ik heb net de aangevette slagroom van hier gemaakt
maar het is echt extreem weinig
het recept was
100ml slagr
suiker
mixen
40gr mascarpone
moet ik het zelf aanpassen
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » ben bezig maar hellup
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik heb net de aangevette slagroom van hier gemaakt
maar het is echt extreem weinig
het recept was
100ml slagr
suiker
mixen
40gr mascarpone
moet ik het zelf aanpassen
Hangt van de dikte van je laag af en de grootte van je taart....
heb een halve taart gebakken rond is tie 24cm
maar het is zo weinig,
o ja en hij is denk is ca 6 cm hoog moet er wel bij zeggen dat het de eerste keer is dat ik ga vullen
vandaar ook een halve taart de andere helft was om te proeven of de smaak goed was
Voor een taartje van 20 cm gebruik ik 125 ml en 40 gr mascarpone. Daar doe ik 1 laag mee ongeveer.
Ik kan me voorstellen dat het voor een 24 rond te weinig is. Voor een halve taart zou het voor 1 laag genoeg moeten zijn denk ik, alleen niet echt een hele dikke laag.
oo ok leek zo weinig
en het smaak ook precies als slagroom d8 dat de smaak anders zou worden door de mascarpone
nee smaak verandert niet, de slagroom wordt er alleen ateviger van. heel geschikt om toeven mee te spuiten bijvoorbeeld, en je taart stort niet zo snel in met deze room. Mascarpone heeft al een roomsmaak, is alleen dikker.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » ben bezig maar hellup
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.