Onderwerp: uhmmm Botervraagje; te zacht
Ik wilde boter wat zachter maken, maar dat ging te lang. Het is nu enorm zacht en gesmolten.
Wat denken jullie? Wel of niet gebruiken?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » uhmmm Botervraagje; te zacht
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wilde boter wat zachter maken, maar dat ging te lang. Het is nu enorm zacht en gesmolten.
Wat denken jullie? Wel of niet gebruiken?
voor cake wel, voor botercreme weet ik niet. Ik vind de smaak altijd sterker worden als het gesmolten is geweest. Maar misschien als je er nog een smaakje doorheen doet dat het dan nog wel kan.
voor 1 op 1 botercreme werkt dat nog prima hoor, wordt gewoon weer hard door het mixen met de poedersuiker.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » uhmmm Botervraagje; te zacht
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.