1

Onderwerp: bloemen verstevigen?

Hallo

Ik wil graag een taart gaan maken met bloemen erop en dan niet liggende maar met een beetje omhoog staande blaadjes.
Moet ik dan nog iets door de fondant heen doen? En kan ik dit zo met water vastplakken of   moet ik daar een eetbare lijm voor gebruiken?
Ik heb   al wel termen als   tylose voorbij zien komen maar ik heb eigenlijk geen idee waar dit voor gebruikt wordt. En bovenal: kun je dat   eten? :s

Re: bloemen verstevigen?

Je moet dan inderdaad tylose door de fondant doen, of half gumpaste/half fondant of gewoon gumpaste (maar dat wordt wel erg hard!).
En tylose kun je gewoon eten, het zit ook in cola volgens mij :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: bloemen verstevigen?

Oh oke doe ik   dat. En moet ik  ze dan ook nog ergens anders mee vast plakken?

Re: bloemen verstevigen?

Ik plak alles met water, gaat prima :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/