Onderwerp: Biscuit witter maken
Hoi Allemaal,
Mijn broer gaat in juli trouwen met zijn russische vriendin. Nu willen ze graag iets van de russische vlag verwerkt in de taart. Maar willen wel echt een klassieke witte bruidstaart.
Mijn broer had het idee om de taart eerst met rood dan met blauw en dan met wit te bekleden. Maar denk dat dit veel te veel marsepein aan de buitenkant wordt.
zelf had ik het idee om het biscuit en de vulling te kleuren van elke taart. Zodat je als je de taart open snijdt je de russische vlag hebt. Rood en blauw is het biscuit en vulling makkelijk te kleuren, maar dan zou de bovenste laag wit moeten. Botercreme is natuurlijk wit, maar dan zou ik het biscuit ook graag witter willen. Zou dit lukken met de witte poederkleurstof (RD edible silk)? of hebben jullie andere ideeën om de bovenste laag biscuit witter te maken?
Ik gebruik normaal de funcakes biscuitmix om taarten te maken.
Alvast bedankt!
Suzanne