Onderwerp: Creme au beurre??? ?
hoi allemaal,
Ik had een vraagje over creme au beurre.
Ik ben naar een taartwinkeltje geweest en vroeg daar om botercreme, ik kreeg creme au beuree.
en men zei dat dit botercreme is.
er staat het volgende op;
150 gram mix
150 gram poedersuiker
300 gram roomboter,
300ml water
meng de poeder suiker en water tot een massa 10 min late ruste dan boter toevoege en opkloppe tot gewenste volume roer evt 150 ml banketbakkersroom door de creme voor minder vet resultaat.
als de botercreme klaar is en ik het op de biscuit smeer moet ik dan direct daarna de marsepijn uitollen en op de botercreme zeten?
Of moet ik wachten?
Heb in het verleden alleen slagroom en monchou taartjes gemaakt dus werken met marsepijn is helemaal nieuw voor mij!
hoop dat iemand mij kan helpen.
Wil vrijdagavond een taartje maken voor een neefje die zijn B diploma heeft.
En over 2 weken bevalt mijn zus en wil ik een babytaart maken voor haar.
Nou ik hoop dat iemand mij kan helpen en alvast heel erg bedankt!