1

Onderwerp: swiss meringue botercreme met eiwitpoeder

Hoi,

Ik wil graag de swiss meringue botercreme maken met eiwitpoeder....is dat mogenlijk?

Zo ja, hoeveel poeder heb je dan nodig?? en hoeveel boter???
Ik ben niet zo van de rauwe eiwitten.....heb ook een peutertje lopen, die van de taart mag eten.

Kan iemand mij helpen aan een recept swiss meringue met eiwitpoeder???

Bedankt! (hoe lang kan je dat trouwens bewaren??)

Groetjes Christa!

2

Re: swiss meringue botercreme met eiwitpoeder

Als je 'eiwitpoeder' bij zoekfunctie neerzet en vinkje bij Bakken& vullen kun je er meer topics over vinden

3

Re: swiss meringue botercreme met eiwitpoeder

oh dank je! ik kon al niks tot weinig vinden. :)

Groetjes Christa!

4

Re: swiss meringue botercreme met eiwitpoeder

als ik een botercreme maak dan vindt ik hem wat boterig of heel erg zoet

wat kan ik beter nemen?
of heeft u een goed recept?
als ik de taart afsmeer met chocopasta dan ben ik bang dat ik de taart niet goed glad krijg

ik heb op internet gezien dat ze een taart afsmeren met een wit creme achtig spul wat wel hard wordt in de koeling

als ik die van mij in de koeling zet wordt dat niet zo hard
kan iemand mij helpen?

5

Re: swiss meringue botercreme met eiwitpoeder

olivierd schreef:

als ik een botercreme maak dan vindt ik hem wat boterig of heel erg zoet

wat kan ik beter nemen?
of heeft u een goed recept?
als ik de taart afsmeer met chocopasta dan ben ik bang dat ik de taart niet goed glad krijg

ik heb op internet gezien dat ze een taart afsmeren met een wit creme achtig spul wat wel hard wordt in de koeling

als ik die van mij in de koeling zet wordt dat niet zo hard
kan iemand mij helpen?

Ik maak em met de botercrememix uit de webshop, heerlijk. Dat is makkelijk afsmeren en wordt hard in koelkast.

6

Re: swiss meringue botercreme met eiwitpoeder

ik smeer ook de taart af met botercrememix uit de webshop. Gaat prima, ik doe em niet eens in de koelkast...alleen als er vulling in zit, wat in de koelkast moet.

Groetjes Christa!