roos schreef:Ik heb gisteren voor het eerst vulling mee gebakken. Een aantal met Nutella
, maar het aller, aller lekkerste vond ik die met sweet orange, een soort lemon curd, maar dan van sinasappel en dus wat zoeter van smaak. Was echt heerlijk!!!! Helaas had ik er daar maar 1 van gemaakt en daar heb ik nu al de hele dag spijt van. Kan niet wachten tot ik weer tijd heb om te bakken. Ik denk dat het qua smaak ook nog lekker is om te combineren met kleine stukjes chocola.
Heb je die sweet orange meegebakken ? Ik zou dat met mijn lemon curd willen doen, maar ben bang dat de boter alsnog gaat smelten ofzo ?
gr wendy
Edit : ik heb vandaag twee baksel cupcakes gemaakt.
Eerste met laagje beslag, laagje lemon curd en dan nog een laag beslag. De lemon curd werd niet mooi "opgesloten" tijdens het bakken.
Dus na het bakken lemon curd ingespoten, maar dan heb je een gaatje van boven.
Zit dus te denken dat ik eerst het beslag in de cups moet doen en dan wat lemon curd inspuiten, maar met een spuitzak zie ik weer niet hoeveel er in gaat.
Iemand suggesties om het beter of anders te doen ?
Mijn creaties zijn te zien op
www.hetgoudentaartje.nl