Onderwerp: hoe beleden en taart zonder kruimels
hallo ik heb een vraagje hoe bekleed ik mijn taart met icing of butter cream zonder dat er steeds kruimels van de taart in komt
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » hoe beleden en taart zonder kruimels
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hallo ik heb een vraagje hoe bekleed ik mijn taart met icing of butter cream zonder dat er steeds kruimels van de taart in komt
Eers een crumbcoat en daarna pas de "nette" laag icing.
Eers een crumbcoat en daarna pas de "nette" laag icing.
mag ik vragen hoe je dit doet en wat het is heb nog niet zoveel ervaring,is wel niet mijn topic,maar zo leer je iedere keer weer wat
Je kan je taart ook eerst met een dunne laag bc insmeren. Hard laten worden (dan zitten de kruimels vast) en dan nog een dunne laag bc eroverheen om de boel strak te maken.
Aan de bc kan je ook een smaakje toevoegen.
Dat is een crumbcoat
Anders even googlen op crumbcoat.
Dat is een crumbcoat
Anders even googlen op crumbcoat.
Kijk dan heb ik ook weer wat geleerd. Bij mij heet dat bc in 2 lagen opbrengen
tot zo verbedankt, maar wat is een bc laag, voor crumbcoat ga ik dalijk even googele
Botercreme
Ik gebruik de 1:1 versie. Dus 1 deel boter op 1 deel poedersuiker
ok bedankt
maar wat te doen als ik allen met boter cream wil decoreren
Dan alleen de eerste laag in de koelkast, zodat de kruimels vast zitten. En dan kan je gaan decoreren met bc.
Succes.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » hoe beleden en taart zonder kruimels
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.