1

Onderwerp: Biscuit

Hallo,

Ik heb de laatste tijd ook iets raars:

Ik doe mijn biscuit in de oven, ziet er in de oven dan perfect uit en 10 min voor hij klaar is, stroomt hij aan 1 kant over en wordt daardoor helemaal scheef, het ziet er niet uit!

Ik mix 10 min en doe de oven niet open.

Groetjes Laura

2

Re: Biscuit

Als hij overstroomt dan is je vorm te laag. Als je van tevoren je bakvorm verhoogt met bakpapier dan voor kom je dit.
http://www.mijnalbum.nl/Foto-YEHFEUEO.jpg

Re: Biscuit

Hoe heet staat je oven?

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

4

Re: Biscuit

Ik doe eerst 10 min op 145, dan 10 min op 170 en dan nog 10 min op 185

5

Re: Biscuit

Staat je rooster wel recht?
Willy

6

Re: Biscuit

Alvast bedankt voor de tips! Ik ga weer opnieuw beginnen!

Re: Biscuit

Ik zou hem niet laten oplopen in dit geval maar gewoon constant bakken op 160 graden.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/