Onderwerp: Ganache taart, hulp gevraagd
Ik heb gezien dat er een how to is om een ganache taart te maken dus zover ben ik al....
Maar welke hoeveelheid heb je nodig voor een taart van 25 cm rond?
En is 'normaal' biscuit met de combinatie monchouvulling en kersenvlaaivulling een goede combinatie?
Het moet geen steen op de maag gevoel geven maar nog enigzins een luchtige taart blijven?
Ik bak nog niet zo heel erg lang en heb tot nu toe alleen nog maar marsepein taarten gemaakt maar iemand vroeg aan mij of ik ook een soort chocolade taart kon maken. Gelukkig staat er vrij veel op dit forum maar welke hoeveelheid slagroom/chocolade je nodig hebt kon ik niet vinden voor een 25 cm vorm.
Mochten jullie tips hebben dan hoor ik ze graag dan kan ik gaan kijken of ik zo'n taart uberhaupt wel zou kunnen maken.
www.taartenvanstefanie.webklik.nl of www.mijnalbum.nl/Album=YFZPPB68