Onderwerp: Houdbaarheid Campina slagroom
Hallo,
ik was even op 't net aan 't rondzoeken hoe het nou zit met de houdbaarheid van slagroom en vond dit op de Campina site:
Lang houdbare producten mogen zolang de verpakking gesloten is buiten de koeling bewaard worden. Op verse producten staat de vermelding 'Tenminste houdbaar tot' met de dag en maand op de verpakking. Na openen moeten verse zuivelproducten, als ook lang houdbare zuivelproducten in de koelkast bewaard worden en zijn na opening nog maximaal 3 dagen houdbaar alleen de campina verse en houdbare slagroom is ook na openen houdbaar tot de op de onderkant vermelde datum.
Ik lees hier uit dat beide soorten slagroom (verse en lhoudbare) ook na opening tot de datum op de verpakking bewaard kunnen worden (in de koelkast neem ik aan...)
Ik lees echter overal dat slagroom na opening maar 2-3 dagen houdbaar is maar uit bovenstaande begrijp ik wat anders.
Jullie ook...??