1

Onderwerp: Fondant of marsepein voor eerste taartje?

Hallo,

Ik ben nieuw hier vraag me nu af wat makkelijker bekleden is voor een eerste taartje(s) .
Wilde hier van de shop bestellen.

2

Re: Fondant of marsepein voor eerste taartje?

Dat is volgens mij gewoon persoonlijk, de een wil fondant de ander marsepein, ik gebruik altijd fondant.

Lieve groetjes van Nicole

3

Re: Fondant of marsepein voor eerste taartje?

Voor een 1e taartje is denk ik geen van beiden makkelijk  ;)

Keuze is idd vaak heel persoonlijk, en op smaak..........

4

Re: Fondant of marsepein voor eerste taartje?

ik zweer bij marsepein! Zo lekker!!!!

heerlijke taartgroetjes van Brenda

5

Re: Fondant of marsepein voor eerste taartje?

Ik zelf neem altijd een combi van beiden :D Dan krijg je marsefond ;)

www.detaartentantes.nl
Workshops en webshop taartdecoratie. Ook afhalen in Zwolle en Elburg!

Re: Fondant of marsepein voor eerste taartje?

zeelandia marsepein.ideaal met uitrollen!!scheurt ook niet zo snel.
succes!

7

Re: Fondant of marsepein voor eerste taartje?

Marsmellowfondant kan ook nog, om het nog makkelijker te maken  :D . Errug lekker maar om te bekleden gebruik ik liever gewone fondant van petticine. Persoonlijk vind ik fondant lekkerder dan marsepein maar das kwestie van smaak.

Groetjes Eline

8

Re: Fondant of marsepein voor eerste taartje?

ik ben begonnen met marsepein maar ben helemaal overgestap naar de fondant van bakels. Geweldig spul!

'Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt'

9

Re: Fondant of marsepein voor eerste taartje?

ik ben ook nog beginner en bij mij ging fondant helemaal mis, scheuren enzo. Nu laatste keer zeelandia marsepein gebruikt en ging veel beter!! Dus ik zou zeggen marsepein maar de meningen zijn zo verschillend, gewoon beiden proberen een keer!

10

Re: Fondant of marsepein voor eerste taartje?

Wij gebruiken bij beginnerworkshops in principe marsepein. Dat is toch wat steviger dan rolfondant, werkt wat vriendelijker zeg maar.
Gewoon FunCakes 1:4 trouwens.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag