1

Onderwerp: Het rijzen van CC in de CC vormpjes...

Hallo!

Ik heb even een korte (misschien wel domme)  vraag.

Gisteren heb ik CC gebakken. Hiervoor heb ik een recept gebruikt met zelfrijzend bakmeel, suiker, boter etc. (uit het boek van Petra Achtien)

Nu gebruikte ik 2 soorten vormpjes. De zilver folie en de gewone (standaard) witte.

Op het moment dat ze gebakken waren, zaten de CC in de zilverfolie goed, maar in de witte vormpjes zaten de CC halverwege! Dus ook niet goed gerezen en de onderkant leeg!!! :(

Dit is mij al eerder overkomen. Wanneer ik een 'kant-en-klare' mix gebruik heb ik hier geen last van.

Heeft iemand enig idee wat ik fout doe?

Tips, advies, ideeen?

Ik hoor het erg graag! Alvast ontzettend  bedankt voor jullie feedback!!!! :)

Groetjes Saskia

Re: Het rijzen van CC in de CC vormpjes...

Dat is raar dat je met hetzelfde gemaakte beslag twee verschillende reacties krijgt in je cups...

Ik zou eerlijk gezegd niet weten waar dat door zou kunnen komen, dus aan mij heb je helemaal niets...

Vond je dit recept wel lekkerder dan de standaardmixen? Want anders raad ik je aan gewoon die te gebruiken. (Ik gebruik altijd HomeMade en wil niets anders meer!)

3

Re: Het rijzen van CC in de CC vormpjes...

Hier ook de mix van HomeMade..lekker simpel en lukt altijd ook in haastwerk

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd