Onderwerp: pinguins op ijstaart?
Een vriendin heeft me gevraagd om pinguins te boetseren voor op een ijstaart. Gebruik ik het best marsepein of fondant?
Bekijk mijn taartjes op: http://www.mijnalbum.nl/Album=8ZOYZRJN
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » pinguins op ijstaart?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Een vriendin heeft me gevraagd om pinguins te boetseren voor op een ijstaart. Gebruik ik het best marsepein of fondant?
ik kan me zo voorstellen dat je marsepein of fondant gaat smelten van het vocht uit het ijs weet het niet zeker...
ik kan me zo voorstellen dat je marsepein of fondant gaat smelten van het vocht uit het ijs weet het niet zeker...
Waarschijnlijk staan ze er maar even op denk ik. Ik denk zo maar dat ze er al weer vanaf zijn voor het ijs gaat smelten
Ik zou ze van fondant maken omdat boetseren met marsepein nou eenmaal wat lastiger is (het hard minder uit)
Ik maak mijn pinguins altijd van marsepein en dat gaat goed.
Ik maak graag pinguins van rolfondant, maar voor een taartje-voor-de-brunch-op-school heb ik ze van marsepein gemaakt. Maakt dus eigenlijk niet zoveel uit, als je ze er maar kort van te voren opzet
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » pinguins op ijstaart?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.