1

Onderwerp: pinguins op ijstaart?

Een vriendin heeft me gevraagd om pinguins te boetseren voor op een ijstaart. Gebruik ik het best marsepein of fondant?

There's no such thing as a bad idea. Only poorly executed awesome ones.
Bekijk mijn taartjes op: http://www.mijnalbum.nl/Album=8ZOYZRJN

Re: pinguins op ijstaart?

ik kan me zo voorstellen dat je marsepein of fondant gaat smelten van het vocht uit het ijs  :think:  weet het niet zeker...

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: pinguins op ijstaart?

tipsytaartje schreef:

ik kan me zo voorstellen dat je marsepein of fondant gaat smelten van het vocht uit het ijs  :think:  weet het niet zeker...

Waarschijnlijk staan ze er maar even op denk ik. Ik denk zo maar dat ze er al weer vanaf zijn voor het ijs gaat smelten ;)  :lol:

Ik zou ze van fondant maken omdat boetseren met marsepein nou eenmaal wat lastiger is (het hard minder uit)

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

4

Re: pinguins op ijstaart?

Ik maak mijn pinguins altijd van marsepein en dat gaat goed.

5

Re: pinguins op ijstaart?

Ik maak graag pinguins van rolfondant, maar voor een taartje-voor-de-brunch-op-school heb ik ze van marsepein gemaakt. Maakt dus eigenlijk niet zoveel uit, als je ze er maar kort van te voren opzet :P

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag