Nou poging nummer 1 is mislukt...
Ik heb mijn blanda bakje met aluminuimfolie omwikkeld, en ongeveer 125 gram fondant gebruikt (heb pakje van 250 gram en ongveer de helft gebruikt, denk ook dat hier de fout ligt, te weinig gebruikt waardoor ik hem niet dik genoeg kon uitrollen) half/3kwart schepje tylose, goed gekneed en ongeveer 4 uurtjes laten liggen (verpakt in plasticfolie).
Zowieso kreeg ik hem niet ver genoeg uitgerold, toch proberen erop te leggen, scheurtjes.. helaas nieuwe poging weer alles gekneed en uitgerold en nog een keer erop gedaan.. weer scheuren.. Dacht dan probeer ik een kleiner schaaltje.. helaas toch weer scheuren... Uiteindelijk werd de fondant wat droger en harder en heb ik hem weggegooid.. en nu zit ik dus hier...
Ow jah toen ik hem op mijn blanda bakje had gedaan, bleef ie ook niet echt goed zitten... (is het de bedoeling dat ik er iets van lijm op doe bij de onderkant?
Wie o wie kan mij uitleggen wat hier nog meer fout is gegaan behalve dat ik gewoon te gierig ben geweest met mijn fondant??
Smakelijke groetjes,
Chantal