1

Onderwerp: zelfgemaakte lijm even sterk als eetbare lijm uit potje?

De titel zegt het al: Is zelfgemaakte lijm (tylose gemengd met water) even sterk als die eetbare lijm die je kunt kopen in de winkels?

Bedankt!
Natascha

Groetjes van Natascha!

Re: zelfgemaakte lijm even sterk als eetbare lijm uit potje?

Volgens mij wel  :Y
Maar als je twijfelt kun je ook gewoon losgeklopt eiwit gebruiken.

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: zelfgemaakte lijm even sterk als eetbare lijm uit potje?

Ik vind de eigen gemaakte lijm zelfs beter :+

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

4

Re: zelfgemaakte lijm even sterk als eetbare lijm uit potje?

welke verhouding nemen jullie dan?

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

5

Re: zelfgemaakte lijm even sterk als eetbare lijm uit potje?

Je kan ook 1:1 water met witte (gewone) suiker gebruiken. Lijmt ook heel goed!

6

Re: zelfgemaakte lijm even sterk als eetbare lijm uit potje?

Bedankt allemaal!

Groetjes van Natascha!

7

Re: zelfgemaakte lijm even sterk als eetbare lijm uit potje?

Haak ik even in. Zat me net af te vragen hoe ik fondant  op marsepein kan lijmen. Kan dus met losgeklopt eiwit. Niet stijf gewoon los geklopt.
Heb voor het eerst met fondant gewerkt vandaar.

Ieder is de bewerker van zijn eigen geluk.