Onderwerp: zelfgemaakte lijm even sterk als eetbare lijm uit potje?
De titel zegt het al: Is zelfgemaakte lijm (tylose gemengd met water) even sterk als die eetbare lijm die je kunt kopen in de winkels?
Bedankt!
Natascha
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » zelfgemaakte lijm even sterk als eetbare lijm uit potje?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
De titel zegt het al: Is zelfgemaakte lijm (tylose gemengd met water) even sterk als die eetbare lijm die je kunt kopen in de winkels?
Bedankt!
Natascha
Volgens mij wel
Maar als je twijfelt kun je ook gewoon losgeklopt eiwit gebruiken.
Ik vind de eigen gemaakte lijm zelfs beter
welke verhouding nemen jullie dan?
Je kan ook 1:1 water met witte (gewone) suiker gebruiken. Lijmt ook heel goed!
Bedankt allemaal!
Haak ik even in. Zat me net af te vragen hoe ik fondant op marsepein kan lijmen. Kan dus met losgeklopt eiwit. Niet stijf gewoon los geklopt.
Heb voor het eerst met fondant gewerkt vandaar.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » zelfgemaakte lijm even sterk als eetbare lijm uit potje?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.