Onderwerp: spoedvraag lemon curd
Ik heb net lemoncurd gemaakt volgens recept 2 hier op de site.Nu heb ik het wel 7 minuten door laten koken, maar het blijft dun. klopt dat? Of moet ik het veel langer verwarmen zodat t wel dikker word?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » spoedvraag lemon curd
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb net lemoncurd gemaakt volgens recept 2 hier op de site.Nu heb ik het wel 7 minuten door laten koken, maar het blijft dun. klopt dat? Of moet ik het veel langer verwarmen zodat t wel dikker word?
Is alweer een tijdje geleden dat ik zelf lemon curd heb gemaakt, maar volgens mij moet je het langer verwarmen. Op een gegeven moment wordt het echt dikker.
Blijven verwarmen tot yoghurt dikte, kan wel een kwartiertje duren! Verder wordt het ook nog wat dikker als het afkoelt.
ok, dank jullie wel voor snelle reacties!
Pas na 10minuten wordt die idd wat dikker.. dan kan je aftellen tot ie 15minuten heeft opgestaan.. en blijven roeren.. geweldig voor je armspieren
blijven roeren en blijven roeren, dan laten afkoelen en in de koelkast dan moet hij naar een tijdje dikker zijn geworden.
Jouw vraag had ik ook toen ik de eerst keer lemon curg maakte, het komt goed
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » spoedvraag lemon curd
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.