1

Onderwerp: spoedvraag lemon curd

Ik heb net lemoncurd gemaakt volgens recept 2 hier op de site.Nu heb ik het wel 7 minuten door laten koken, maar het blijft dun. klopt dat? Of moet ik het veel langer verwarmen zodat t wel dikker word?

heerlijke taartgroetjes van Brenda

2

Re: spoedvraag lemon curd

Is alweer een tijdje geleden dat ik zelf lemon curd heb gemaakt, maar volgens mij moet je het langer verwarmen. Op een gegeven moment wordt het echt dikker.

3

Re: spoedvraag lemon curd

Blijven verwarmen tot yoghurt dikte, kan wel een kwartiertje duren! Verder wordt het ook nog wat dikker als het afkoelt.

Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment!

4

Re: spoedvraag lemon curd

ok, dank jullie wel voor snelle reacties!

heerlijke taartgroetjes van Brenda

5

Re: spoedvraag lemon curd

Pas na 10minuten wordt die idd wat dikker.. dan kan je aftellen tot ie 15minuten heeft opgestaan.. en blijven roeren.. geweldig voor je armspieren  :D  :D

6

Re: spoedvraag lemon curd

blijven roeren en blijven roeren, dan laten afkoelen en in de koelkast dan moet hij naar een tijdje dikker zijn geworden.

Jouw vraag had ik ook toen ik de eerst keer lemon curg maakte, het komt goed