1

Onderwerp: spoedvraagje!

Hoi ,

ik heb een probleempje. De bovenkant van mijn biscuit was een beetje te hard gebakken dus het het afgesneden. Kan ik gewoon afsmeren zonder dat 'deksel' en bekleden of moet ik een nieuwe bakken.

Alvast bedankt!

2

Re: spoedvraagje!

en als je de biscuit omdraait? ik draai die altijd om zodat ik mooi vlakke bovenkant heb...

3

Re: spoedvraagje!

ik draai m ook altijd om!

heerlijke taartgroetjes van Brenda

4

Re: spoedvraagje!

iK heb het al afgesneden, het was niet bruikbaar...
Dus nu heb ik een 'open' boven en onderkant.

5

Re: spoedvraagje!

als ie gaar is, gewoon gebruiken :)

Piglet: "Pooh, how do you spell love?"
Pooh: "you don't spell it, you feel it."

6

Re: spoedvraagje!

Dus volgens jullie kan ik dat ook gewoon afsmeren en bekleden?

7

Re: spoedvraagje!

Gewoon goed afmeren en dan is er geen probleem!

Liefs, Zanoni

8

Re: spoedvraagje!

Ik denk dat ik niet duidelijk genoeg was.

Toen ik mijn biscuit uit de oven haalde was hij ok, toen ik hem omdraaide op de rooster zag ik dat die bovenkant te hard gebakken was. Dus ik heb die kant ook afgesneden, snappen jullie?

Ik vraag me dus af of dat kan afgesmeerd worden of trekt de botercreme daar niet in?

9

Re: spoedvraagje!

bedankt voor de vlugge reacties, ik ga het dan zo proberen!

10

Re: spoedvraagje!

Het is trouwens perfect gelukt!

Groetjes