Onderwerp: spoedvraagje!
Hoi ,
ik heb een probleempje. De bovenkant van mijn biscuit was een beetje te hard gebakken dus het het afgesneden. Kan ik gewoon afsmeren zonder dat 'deksel' en bekleden of moet ik een nieuwe bakken.
Alvast bedankt!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » spoedvraagje!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi ,
ik heb een probleempje. De bovenkant van mijn biscuit was een beetje te hard gebakken dus het het afgesneden. Kan ik gewoon afsmeren zonder dat 'deksel' en bekleden of moet ik een nieuwe bakken.
Alvast bedankt!
en als je de biscuit omdraait? ik draai die altijd om zodat ik mooi vlakke bovenkant heb...
iK heb het al afgesneden, het was niet bruikbaar...
Dus nu heb ik een 'open' boven en onderkant.
als ie gaar is, gewoon gebruiken
Dus volgens jullie kan ik dat ook gewoon afsmeren en bekleden?
Ik denk dat ik niet duidelijk genoeg was.
Toen ik mijn biscuit uit de oven haalde was hij ok, toen ik hem omdraaide op de rooster zag ik dat die bovenkant te hard gebakken was. Dus ik heb die kant ook afgesneden, snappen jullie?
Ik vraag me dus af of dat kan afgesmeerd worden of trekt de botercreme daar niet in?
bedankt voor de vlugge reacties, ik ga het dan zo proberen!
Het is trouwens perfect gelukt!
Groetjes
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » spoedvraagje!
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.