Onderwerp: Beslag bewaren
Ik heb een vraag, ik ging begin van de week cupcakes bakken, nou had ik behoorlijk wat beslag over en heb die koud bewaard, maar is het eigenlijk wel verstandig om die nu nog te gaan gebruiken??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Beslag bewaren
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb een vraag, ik ging begin van de week cupcakes bakken, nou had ik behoorlijk wat beslag over en heb die koud bewaard, maar is het eigenlijk wel verstandig om die nu nog te gaan gebruiken??
ik zou het niet doen
Is het begin van de week maandag of dinsdag? En hoe koud is koud?
dinsdag, maar heb vanochtend beslag weggegooid, vond het toch te riskant....
De vorige keer dat ik dat had gedaan, rees het ook niet meer
hoorde ook van iemand dat je dan beter alle beslag kan opmaken - dus alle cc's bakken - en dan de cupcakes invriezen, maar worden ze dan niet hard ofzo??
Het hangt ervan af welk beslag je gemaakt hebt, hoe je het verpakt en hoe koud je het bewaard hebt.
De cctjes kun je natuurlijk ook allemaal bakken en invriezen, zorg er dan wel voor dat je ze heel goed verpakt in folie en een diepvrieszak waar je alle lucht uit haalt.
Ik had 1xbakmeel, 1xfijnekristalsuiker, 1xrboter, bakpoeder, speculaaskruiden - recept van een oude boek, machtig maar lekker! en bewaard in een emmer - ja moest heel veel bakken - luchtdicht in de koelkast
Zaten er geen eieren in dan??
Volgens mij kun je dit beslag gewoon invriezen hoor. In een stevige diepvrieszak, lucht eruit en dan met zak en al in een luchtdicht doosje.
Ik heb het wel vaker gedaan met cakebeslag, en dat was na een weekje nog helemaal prima
ow ja, muts ook zeg, 4 eieren
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Beslag bewaren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.