1

Onderwerp: Marsepein: 1:1, 1:4?

Hallo,
Ik heb gelezen dat in 1:4 marsepein naar verhouding gewoon veel meer suiker bevat. Maar dat is wel veel goedkoper.

Is deze marsepein wel gewoon van prima kwaliteit? Want als ik kan kiezen, dan kies ik natuurlijk het liefst de goedkoopste.

Groetjes

2 Laatst bewerkt door Vizzstick (01-12-2010 15:56)

Re: Marsepein: 1:1, 1:4?

De cijfers staan voor de verhouding amandelen:suiker, dus 1:4 bevat inderdaad meer suiker dan de 1:1.

1:1 lijkt me trouwens voor de bekleding lastige werken. De meeste gebruiken daar 1:3 of 1:4 voor.  :)

3

Re: Marsepein: 1:1, 1:4?

1:1 is het lekkerste. Maar die is niet goed te gebruiken om uit te rollen. De 1:4 is daar juist prima voor geschikt.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4 Laatst bewerkt door Boska (04-12-2010 23:11)

Re: Marsepein: 1:1, 1:4?

1:3 van Zeelandia, die is heel erg lekker en werkt fantastisch  :Y

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

5

Re: Marsepein: 1:1, 1:4?

Boska schreef:

1:3 van Zeelandia, die is heel erg lekker en werkt fantastisch  :Y

Helemaal mee eens  :D  :+

6

Re: Marsepein: 1:1, 1:4?

Tessa92 schreef:
Boska schreef:

1:3 van Zeelandia, die is heel erg lekker en werkt fantastisch  :Y

Helemaal mee eens  :D  :+

die gebruik ik ook altijd!!

heerlijke taartgroetjes van Brenda