1

Onderwerp: marsepein 1:3

Nu toch de meesten van 1:4 overgestapt zijn naar 1:3 heb ik daar eens een vraag over...
is alle 1:3 te vergelijken??? Of is en blijft Zeelandia met zijn 1:3 aan top staan???

Groetjes, Dorothea.

2

Re: marsepein 1:3

Als je aan het pak van de 1:3 van Zeelandia voelt, is dat al veeeel soepeler dan die van funcakes, dat is echt een hard blok.

Groetjes, Petra
Sinds kort ook een website: http://www.prettaart.webklik.nl

3

Re: marsepein 1:3

en je bedoelt dan wel ook de funcakes 1:3? Die heb ik nog niet gevoeld namelijk...
want idd de FC 1:4 is 1 harde brok marsepein

Groetjes, Dorothea.

4

Re: marsepein 1:3

het nadeel van 1:3 vind ik dat het zo snel plakt en als je taarten bekleed zo snel scheurd omdat het zo zacht is.
ik ben juist over gestapt naar 1:4
hij is wel wat harder maar plakt teminste niet zo .
maar ieder zijn eigen voor keur natuurlijk ;)

gr kelly

lang leve de taartjes en de cup cake's
**********groetjes kelly**********

5

Re: marsepein 1:3

Dot schreef:

Nu toch de meesten van 1:4 overgestapt zijn naar 1:3

Oh ja?

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: marsepein 1:3

ja zo'n gevoel heb ik.... denk jij van niet??

Groetjes, Dorothea.

7

Re: marsepein 1:3

Neuh... eigenlijk niet. Ik verkoop het nog bijna dagelijks... (bij workshops of op afspraak). Gebruik het zelf ook, ook bij workshops en zo goed als altijd strakke taartjes hoor.

Dat harde vind ik met deze kou logisch trouwens ;)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

8 Laatst bewerkt door Petra68 (30-11-2010 17:46)

Re: marsepein 1:3

Dot schreef:

en je bedoelt dan wel ook de funcakes 1:3? Die heb ik nog niet gevoeld namelijk...
want idd de FC 1:4 is 1 harde brok marsepein

Ja, ik bedoel de 1:3  :Y   1:4 gebruik ik zelf nooit, behalve 1x bij de basiscursus in Wormer. Natuurlijk krijg je het wel soepel, maar tis even doorkneden..

Groetjes, Petra
Sinds kort ook een website: http://www.prettaart.webklik.nl