Onderwerp: marsepein 1:3
Nu toch de meesten van 1:4 overgestapt zijn naar 1:3 heb ik daar eens een vraag over...
is alle 1:3 te vergelijken??? Of is en blijft Zeelandia met zijn 1:3 aan top staan???
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepein 1:3
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Nu toch de meesten van 1:4 overgestapt zijn naar 1:3 heb ik daar eens een vraag over...
is alle 1:3 te vergelijken??? Of is en blijft Zeelandia met zijn 1:3 aan top staan???
Als je aan het pak van de 1:3 van Zeelandia voelt, is dat al veeeel soepeler dan die van funcakes, dat is echt een hard blok.
en je bedoelt dan wel ook de funcakes 1:3? Die heb ik nog niet gevoeld namelijk...
want idd de FC 1:4 is 1 harde brok marsepein
het nadeel van 1:3 vind ik dat het zo snel plakt en als je taarten bekleed zo snel scheurd omdat het zo zacht is.
ik ben juist over gestapt naar 1:4
hij is wel wat harder maar plakt teminste niet zo .
maar ieder zijn eigen voor keur natuurlijk
gr kelly
Nu toch de meesten van 1:4 overgestapt zijn naar 1:3
Oh ja?
ja zo'n gevoel heb ik.... denk jij van niet??
Neuh... eigenlijk niet. Ik verkoop het nog bijna dagelijks... (bij workshops of op afspraak). Gebruik het zelf ook, ook bij workshops en zo goed als altijd strakke taartjes hoor.
Dat harde vind ik met deze kou logisch trouwens
en je bedoelt dan wel ook de funcakes 1:3? Die heb ik nog niet gevoeld namelijk...
want idd de FC 1:4 is 1 harde brok marsepein
Ja, ik bedoel de 1:3 1:4 gebruik ik zelf nooit, behalve 1x bij de basiscursus in Wormer. Natuurlijk krijg je het wel soepel, maar tis even doorkneden..
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepein 1:3
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.