1 Laatst bewerkt door zeppie (30-11-2010 10:27)

Onderwerp: bloem

Hallo

Mijn vraag  :o is de bloem die je  in de biscuit bodem doet zelfreizend of gewoon bloem?
En hoeveel gebruiken jullie in vorm van 20cm bij 7.5.

Groetjes Bianca

2

Re: bloem

Kan alletwee maar ik weet sinds kort dat zelfrijzend niet nodig is.
In een vorm van 20 cm doe ik 5 eieren, 125 g suiker, 75 g bloem en 50 g maizena. Wel verhogen met een rand bakpapier want hij wordt dan wel hoger als 7,5 cm.

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

3

Re: bloem

Maar misschien is met maizena ook wel heel ouderwets?  :lol:
Heb het nog nooit zonder geprobeerd...  :think:

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

4

Re: bloem

ok danke en op hoeveel graden in hetelucht  en hoe lang bak je hem dan heb het nog nooit gedaan vandaar :o  :o  :o .


Groetjes Bianca

Re: bloem

dat is afhankelijk van je oven. Let er wel op dat je oven niet te heet staat  :nooo  dus bij hete lucht max 160 graden.
Het zal ongeveer een half uurtje duren, maar goed dat is bij iedereen anders, afhankelijk van zowel het recept als van de oven :Y

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs