Onderwerp: bloem
Hallo
Mijn vraag is de bloem die je in de biscuit bodem doet zelfreizend of gewoon bloem?
En hoeveel gebruiken jullie in vorm van 20cm bij 7.5.
Groetjes Bianca
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » bloem
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo
Mijn vraag is de bloem die je in de biscuit bodem doet zelfreizend of gewoon bloem?
En hoeveel gebruiken jullie in vorm van 20cm bij 7.5.
Groetjes Bianca
Kan alletwee maar ik weet sinds kort dat zelfrijzend niet nodig is.
In een vorm van 20 cm doe ik 5 eieren, 125 g suiker, 75 g bloem en 50 g maizena. Wel verhogen met een rand bakpapier want hij wordt dan wel hoger als 7,5 cm.
Maar misschien is met maizena ook wel heel ouderwets?
Heb het nog nooit zonder geprobeerd...
ok danke en op hoeveel graden in hetelucht en hoe lang bak je hem dan heb het nog nooit gedaan vandaar
.
Groetjes Bianca
dat is afhankelijk van je oven. Let er wel op dat je oven niet te heet staat dus bij hete lucht max 160 graden.
Het zal ongeveer een half uurtje duren, maar goed dat is bij iedereen anders, afhankelijk van zowel het recept als van de oven
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » bloem
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.