Onderwerp: verschil tussen mat en beetje glanzend?
Allereers wil ik benadrukken dat mijn vraag geen oordeel is.
Ik ben een beginner en mijn mond valt hier soms open, wat een juweeltjes komen hier voorbij. Kan ik nog lang niet aan tippen.
Valt me wel steeds hetzelfde op.
Sommige hebben een beetje glanzende taart, ik dus ook, dat vind ik zelf erg mooi. Met net dat oneffenheidje waaran je kunt zien dat het een taart is en handgemaakt. Dat maakt een taart voor mij dus uniek, mooi, eigen. (Bij mij dus nog te veel oneffenheden )
Er staan hier ook prachtige taarten op die, volgens mijn beginnersblik, een beeje nep lijken. Begrijp me niet verkeerd, het zijn kunstwerken. Maar zo mat en zo 'perfect' dat ik denk dat het nep is, van karton. Tuurlijk weet ik dat dat niet het geval is.
Nu mijn vraag, hoe komt het dat die taarten zo mat zijn.
En komt het 'perfecte' door alleen met uitstekers of andere hulpmiddelen te werken?
Nogmaals geen oordeel, puur een vraag.