Onderwerp: Speculoos ipv jam ?
Hallo,
Ik wil een pietentaart gaan maken.
Wil schuddebuikjes met banketbakkersroom mengen en ipv jam speculoos gebruiken.
Wie heeft hier ervaring mee ? Is dit wel lekker ?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Speculoos ipv jam ?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo,
Ik wil een pietentaart gaan maken.
Wil schuddebuikjes met banketbakkersroom mengen en ipv jam speculoos gebruiken.
Wie heeft hier ervaring mee ? Is dit wel lekker ?
ik kan me zo voorstellen dat de schuidebuikjes helemaal zacht worden in de banketbakkersroom... tenzij dat is wat je wilt, dan kun je het doen.
mijn tante had ook een lekker idee, tenminste lijkt me lekker:
mona toetje speculaaspudding met speculoos
Ik zat me al af te vragen of het lekker zal zijn schuddebuikjes door slagroom te doen.
Ze worden dan natuurlijk wel zacht, maar dat worden bastognekoeken ook.
Ik denk dat het lekker is om er speculoos erbij te doen. Kan volgens mij prima ipv. jam.
mijn tante had ook een lekker idee, tenminste lijkt me lekker:
mona toetje speculaaspudding met speculoos
Goed idee !!
Zou je dat ook kunnen invriezen ?
ik hou van speculaas maar niet van speculoos, ik persoonlijk zou het niet doen, maar misschien is het toch wel lekkerder dan op een boterham,
gr, dixie
Lijkt mij heerlijk. Vanavond gaan wij sinterklaastaartjes maken met vanillebotercreme met kruidnootjes (beetje geplet) en een laagje speculoos. Misschien doen we ook een laagje aardbeijam voor een beetje frisse noot. Ik denk dat het erg lekker word.
De kruidnootjes / schuddebuikjes zullen wel zacht worden maar lijkt me nog steeds lekker. Doe het ook wel eens met bastogne, oreokoekjes en dat is ook lekker
vanille bc + schuddebuikjes en een laagje speculoos valt hier erg in de smaak......
schuddebuikjes worden wel zachter natuurlijk.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Speculoos ipv jam ?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.