1

Onderwerp: Speculoos ipv jam ?

Hallo,

Ik wil een pietentaart gaan maken.
Wil schuddebuikjes met banketbakkersroom mengen en ipv jam speculoos gebruiken.
Wie heeft hier ervaring mee ? Is dit wel lekker ?

Groetjes Diana..:)

Re: Speculoos ipv jam ?

ik kan me zo voorstellen dat de schuidebuikjes helemaal zacht worden in de banketbakkersroom... tenzij dat is wat je wilt, dan kun je het doen.

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: Speculoos ipv jam ?

mijn tante had ook een lekker idee, tenminste lijkt me lekker:

mona toetje  speculaaspudding met speculoos

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling

4

Re: Speculoos ipv jam ?

Ik zat me al af te vragen of het lekker zal zijn schuddebuikjes door slagroom te doen.
Ze worden dan natuurlijk wel zacht, maar dat worden bastognekoeken ook.
Ik denk dat het lekker is om er speculoos erbij te doen. Kan volgens mij prima ipv. jam.

Groetjes Gerien

5

Re: Speculoos ipv jam ?

cicindy schreef:

mijn tante had ook een lekker idee, tenminste lijkt me lekker:

mona toetje  speculaaspudding met speculoos


Goed idee !!
Zou je dat ook kunnen invriezen ?

Groetjes Diana..:)

6

Re: Speculoos ipv jam ?

ik hou van speculaas maar niet van speculoos, ik persoonlijk zou het niet doen, maar misschien is het toch wel lekkerder dan op een boterham,
gr, dixie

7

Re: Speculoos ipv jam ?

Lijkt mij heerlijk. Vanavond gaan wij sinterklaastaartjes maken met vanillebotercreme met kruidnootjes (beetje geplet) en een laagje speculoos. Misschien doen we ook een laagje aardbeijam voor een beetje frisse noot. Ik denk dat het erg lekker word.
De kruidnootjes / schuddebuikjes zullen wel zacht worden maar lijkt me nog steeds lekker. Doe het ook wel eens met bastogne, oreokoekjes en dat is ook lekker :)

8

Re: Speculoos ipv jam ?

vanille bc + schuddebuikjes en een laagje speculoos valt hier erg in de smaak...... :Y

schuddebuikjes worden wel zachter natuurlijk.

N-Joy Cakes